čeština english

MENU

STARTERS

Beef tartare, creamy duck liver foie gras, crispy potatoes and truffle cream 345,00 Kč
 
Roasted duck liver foie gras, caramelized apples, raspberries and spicy glaze 445,00 Kč
 
Octopus carpaccio, red pepper ketchup, piment d'espelette and bell pepper salsa 385,00 Kč
 
Tomato and cucumber salad, our ricotta, basil and tomato purée 265,00 Kč
 

MAIN COURSES

Green peas, zucchini, pea purée with mint, polenta and ricotta with citrus 325,00 Kč
 
Sea bream, peperonata with capers, fregola with herbs and fish velouté 465,00 Kč
 
Beef flank steak, potato purée, roasted mushrooms, marinated shallots and red wine sauce 495,00 Kč
 
Braised veal cheek, bell peppers, roasted shallots and potato gnocchi 465,00 Kč
 

DESSERTS

Dark chocolate guanaja fondant, raspberries, meringue, chocolate soil and raspberry sorbet 205,00 Kč
 
Yuzu and lime parfait, peaches, apricots, cracker crumble, roasted peach purée 185,00 Kč
 
Lavender panna cotta, forest fruit sauce and berries 185,00 Kč
 

Information about contained allergens is available upon request

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Business hours

Mon - Sat: 12:00 - 15:00  Kitchen 

                   17:30 - 22:00 Kitchen

Sunday: closed

Restaurant is open from 12:00 to 23:00

 

A La Carte Menu is designated for reservations up to 7 guests.
For group reservation, please contact us. 

 

 

Contact

La Veranda s.r.o.
Elišky Krásnohorské 2
110 00 Praha 1
tel.:+420 224 814 733
E-mail:office@laveranda.cz
 
 
About Us | MENU | MENU "NA DOMA" | WINE | RESERVATION | Gift voucher | PHOTO GALLERY | CONTACT
Přijmout
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.